Fora de lloc

El ulls clavant-se inquiets sobre els meus llavis tremolosos. La mirada absorta en records. La música estampant-se sobre els timpans. El cos movent-se al so de la veu d’una ànima perduda. Unes mans fredes pregant la calidesa d’un amor que no arriba. Els braços desitjant que algú els envolti, que els protegeixi d’aquest món amarg.

Els meus ulls buscant els teus sense saber qui ets, sense saber on ets. Respirar. Els meus pulmons agafen l’aire com si mai l’hagués tingut mai. La mirada confosa, desesperada. No veu més que ànimes de nens en cos de joves. Criden l’atenció amb les seves rialles, amb l’alcohol a les venes. La música deixa de ser música, es soroll. M’empenten, m’espanto. Estic fora de lloc. Ja no sé on sóc.

Els ulls clavant-se ansiosos sobre el meu cos. Fujo. Corro. I m’allibero de la pressió que sent el meu cor encadenat.

La pluja em cau sobre els cabells. Miro al cel. A les estrelles parpellejant com si volguessin dir-me qui sóc, que haig de fer. Faig una ullada darrera meu. El carrer es fosc no hi ha ningú. No hi ha res.

Silenci. Calma. Serenitat.  Aspiro l’olor de terra humida. Em descalço i camino sobre la sorra de la platja. Acaricio l’aigua del mar, m’atrau, m’atrapa. Alço els braços per alliberar-me de la tensió. No desitjo aquesta vida que tots creuen que han de seguir fidelment com borinots. Al cap i a la fi, el que jo vull es llibertat.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s